ŠLEHAČKA ROSTLINNÁ SLAZENÁ BIANCA
Stručný popis: ŠLEHAČKA ROSTLINNÁ SLAZENÁ BIANCA
Slazený krém ke šlehání ze ztužených rostlinných tuků, tepelně zpracován UHT, balen moderní technologií v aseptickém prostředí do obalu tetra pak, s dlouhou záruční lhůtou.
Použití: ke šlehání jako náhrada za živočišnou smetanu. Využití v cukrářské výrobě na zákusky, poháry, pařížský krém, na výrobu šlehaných
ochucených krémů a zmrzlin.
Doporučuje se šlehat při teplotě výrobku 5°C až 8°C, vzhledem k vysokému stupni konzistence
lze ředit vodou nebo mlékem v poměru 200 ml
vody (mléka) na 1 lt šlehačky.
Po otevření tetra paku uchovávat v lednici a spotřebovat do 3-4 dnů.
Složení: voda, ztužené rostlinné tuky (palmová jádra, 26,7%), cukr, stabilizátory E420ii, E463; mléčné bílkoviny, emulgátory E472e, E322, E472b; sůl, aroma, barvivo E160a.
Vyrobeno v Itálii Cooperlant Coop, Agricola, Jesi
Distribuce : Pomposo s.r.o
Obsah: 1 litr
Nutriční hodnoty 100 g: emergie celkem: 1241KJ/300Kcal, tuk 26,7 g, z toho nasycené mastné kyseliny 25.3 g, sacharidy 14,3 g, z toho cukry 11,9, vláknina 0,2 g, protein 0,6 g, sůl 0,3 g