ALPSKÝ KNEDLÍK - GERMKNODEL 1 kg
Stručný popis: ALPSKÝ KNEDLÍK - GERMNODEL 1 KG
SMĚS PRO PŘÍPRAVU SLADKÉHO KYNUTÉHO KNEDLÍKU
SMĚS SE POUŽÍVÁ NA VÝROBU BUCHET A VDOLKŮ
ZÁKLADNÍ RECEPTURA NA KNEDLÍK : 1000G SMĚSI, 40 G DROŽDÍ, 480 G VLAŽNÉ VODY. SUROVINY ZAMÍCHÁME HÁKEM NA 1 STUPEŇ 8 MINUT A NECHÁME 10 MINUT ODLEŽET. TĚSTO ROZDĚLÍME NA BOCHÁNKY A NECHÁME VYKYNOUT.
ALPSKÝ KNEDLÍK SE PLNÍ ŠVESTKOVÝMI POVIDLY ( TY CO NABÍZÍME JSOU VYNIKAJÍCÍ ), HOTOVÝ KNEDLÍK SE POSYPE MÁKEM A CUKREM A PŘELIJEME VANILKOVÝCH KRÉMEM ( ŘIDČÍ VANILKOVÝ PUDINK )
HMOTNOST : 1000 G
NA DALŠÍCH FOTKÁCH UKÁZKA SERVÍROVÁNÍ
- Přiložený soubor 0.27 MB Stáhnout