ZÁKLADNÍ HMOTA - SMĚS NA LITOU TŘENOU HMOTU 1 KG
Stručný popis: JUNG BASIS - SMĚS NA LITOU TŘENOU HMOTU 1 KG
Umístění ZÁKLADNÍ HMOTA - SMĚS NA LITOU TŘENOU HMOTU 1 KG
ŠŤAVNATÝ A CHUTNÝ ZÁKLAD VAŠICH VÝROBKŮ
HODÍ SE JAKO KORPUS POD ZÁKUSKY, NA LITÉ KOLÁČE, BÁBOVKY, BERÁNKY, MUFFINY A DORTOVÉ KORPUSY
SMĚS JE VHODNÁ PRO PEČENÍ NA PLECHU, TAK V RÁFKU, V PEČÍCÍCH I SILIKONOVÝCH FORMÁCH
VÁBORNÁ SMĚS NA MÁSLOVÉ KORPUSY, TAK I MOŽNOST POUŽITÍ TUKU ( OLEJ, MARGARÍN )
HMOTA Z TÉTO SMĚSI JE HLADKÁ A VELICE DOBŘE SE ROZTÍRÁ. JE STABILNÍ A DOBŘE DRŽÍ I DALŠÍ SUROVINY VČETNĚ ČOKOLÁDY, OVOCE A OVOCNÉ NÁPLNĚ.
PŘIDÁNÍM KAKA SNADNO ZÍSKÁTE TMAVOU VARIANTU KORPUSU, ANIŽ BY HMOTA ZTRATILA NA OBJEMU A VLÁČNOSTI.
TATO SMĚS JE VHODNÁ NA DOCHUCENÍ OCHUCOVACÍMI PSTAMI VŠECH DRUHŮ
RECEPTURY :
ZÁKLADNÍ HMOTA OLEJOVÁ SVĚTLÁ : 1000 G SMĚSI, 500 G OLEJE, 580 G VAJEC ( JEDNO VEJCE 50 G )
ZÁKLADNÍ HMOTA OLEJOVÁ TMAVÁ : 1000 G SMĚSI, 500 G OLEJE, 580 G VAJEC, 100 G KAKAA, 220 G VODA
ZÁKLADNÍ MÁSLOVÁ HMOTA SVĚTLÁ : 1000 G SMĚSI, 500 G MÁSLA, 500 G VAJEC
ZÁKLADNÍ MÁSLOVÁ SMĚS TMAVÁ : 1000 G SMĚSI, 500 G MÁSLA, 500 G VAJEC, 100 G KAKAA, 220 G VODA
ZÁKLADNÍ HMOTA NA MUFFINY : 1000 G SMĚSI, 620 G OLEJE ,580 G VAJEC
ZÁKLADNÍ HMOTA NA MUFFINY TMAVÉ : 1000 G SMĚSI, 620 LEJE, 580 G VAJEC, 80 G KAKAA, 80 G CUKRU, 80 G VODY
VŠE MÍCHAT DO HLADKA PŘI STŘEDNÍ RYCHLOSTI CCA 3-4 MINUTY
HMOTNOST : 1 KG
RECEPTY A SLOŽENÍ NAJDETE NA DALŠÍCH FOTOGRAFIÍCH
- Přiložený soubor 0.6 MB Stáhnout