FRUTEK - ZAHUŠŤUJÍCÍ POSYP 100 G
Stručný popis: FRUTEK - ZAHUŠŤUJÍCÍ POSYP 100 G
Umístění FRUTEK - ZAHUŠŤUJÍCÍ POSYP 100 G
POSYP POD ZAMRAŽENÉ, KOMPOTOVANÉ NEBO ČERSTVÉ OVOCE, KTERÝ OMEZUJE VSÁKNUTÍ ŠŤÁVY Z OVOCE DO PODKLADU
HMOTNOST 100 g
VYROBENO V ČR
Postup:
ovoce posypejte malým množstvím FRUTEKU a lehce ovoce obalíte. Přičemž přebytečný prášek zůstane na dně misky. Takto obalené ovoce umístíte na dort a potřete želatinou .
Nebo frutek lehce poprášíte po povrchu dortu nebo zákusku a zalejete želatinou celé.
Složení: modifikované škroby E1412, E1422, cukr, kukuřičný škrob, dextroza (může obsahovat stopy lepku a laktózy.). Skladování: v suchu a chladu do 25°C.
Obalit můžete jakékoliv ovoce, čerstvé i mražené - prostě tehdy, když je předpoklsd, že ovoce pustí vodu