CUKROVÉ KRAJKY PIZZI E MERLETTI 300 G

Stručný popis: CUKROVÉ KRAJKY 300 G

Dostupnost: skladem

Cena: 320 KčCena bez 15% DPH: 278 Kč

Výrobce: Mo

Produktové číslo: 2163

Umístění CUKROVÉ KRAJKY PIZZI E MERLETTI 300 G

Hotová směs na výrobu cukrových krajek ("SugarVeil") a dekorací za studena. Pizzi e Merletti (instatní cukrová dekorační hmota) je ideální na výrobu cukrových dekorací pomocí šablon (forem) - krajky, pásy, lemy. Krajky lze připravit i do zásoby, je ale nutné je uchovat v neprodyšném obalu v lednici, aby zůstaly elastické a tvárné, neboť na vzduchu má hmota tendenci tuhnout. Oproti jiným obdobným produktům na výrobu cukrových krajek stačí na stejné množství vody poloviční dávka směsi. Způsob přípravy: Do šlehače vysypte předem odměřené množství prášku a přidejte 85 g vlažné vody na 100 g směsi Pizzi e Merletti. Míchejte na střední otáčky cca 2 minuty. Pomocí stěrky nebo karty rozetřete hmotu na silikonovou šablonu - nejprve napříč a poté podélně - a ujistěte se, že je hmota rovnoměrně rozetřena po celém vzoru. Nechte usušit při pokojové teplotě cca 4–6 hodin nebo 35 minut v troubě při 50 °C (po vyjmutí z trouby nechat odpočinout při pokojové teplotě cca 5–10 minut). Hmota perfektně drží tvar podle vzoru na šabloně a neztrácí svůj objem. Sejmutí hotové krajky: Začněte opatrně pomalým odlupováním okrajů. Na velké vzory - pruhy, krajky - je možné pro usnadnění použít špachtli. V takové situaci se doporučuje uvolnit část cukrového vzoru a poté otočit formu tak, aby byla cukrová hmota na podložce a šablona nahoře. Jemně přidržte cukrovou krajku špachtlí a opatrně sloupněte část silikonové šablony. Poté opět přidržte část cukrového vzoru špachtlí a odloupněte další část šablony. Takto postup opakujte, dokud neodstraníte celou silikonovou šablonu. Přidání barev: Výrobek je možné barvit ve vodě rozpustnými barvami. Doporučuje se obarvit vodu ještě před smícháním s instantním práškem „Pizzi e Merletti“. Tipy pro správné použití: Pokud používáte tvrdou vodu, doporučuje se ohřát ji na teplotu 40–60 °C, čímž se zvýší pružnost produktu. Hotovou krajku není vhodné skladovat „na vzduchu“ - dochází ke ztrátě pružnosti a krajky tvrdnou. Pro udržení pružnosti je nutné výrobek uschovat v lednici v nepordyšném plastovém obalu nebo potravinářské fólii.

NOVÉ BALENÍ 300 G !!!

Podobné k CUKROVÉ KRAJKY PIZZI E MERLETTI ...