1kg MLÉČNÝ MARCIPÁN MONTANA
Stručný popis: MLÉČNÝ MARCIPÁN 1 KG
KOMPLETNÍ SYPKÁ SMĚS K VÝROBĚ HMOTY NA POTAHOVÁNÍ A MODELOVÁNÍ. FANTASTICKÁ CHUŤ MLÉČNÉHO MARCIPÁNU. SMĚS DÁME DO ROBOTA A PŘIDÁME NA 1 KG HMOTY 150 ML VODY A 50 G 100% TUKU ( JÁ POUŽILA OMEGU ), MÍCHÁME PŘI POMALEJŠÍ RYCHLOSTI DO POLOTUHÉ KONZISTENCE A PAK HMOTU VYNDÁME A DÁME DO FOLIE A NECHÁME ODLEŽET PŘI POKOJOVÉ TEPLOTĚ.
HMOTA JE VELMI PLASTICKÁ, NEPRASKÁ, DOBŘE SE BARVÍ. HEZKY VONÍ A VÝBORNĚ CHUTNÁ .
VÝBORNÁ NA MODELOVÁNÍ POSTAVIČEK - TY SE NEHROUTÍ !!! LZE I DOBŘE VYTENČOVAT KOSTICEMI NA MODELACI KVĚTIN. POTAHOVÁNÍ DORTU ŠLO VÝBORNĚ , PŘIPOMÍNALO MI TO PRÁCI S SMARTFLEX VELVETEM.
- Doporučená receptura: 1kg Montana + pitná voda 150-170g + 100 % tuk 50g
- Doporučený technologický postup: Montana, voda a změklý 100% tuk se spojí mícháním při střední rychlostí v kotlíku šlehacího stroje protínacím hákem do hmoty podobné pastě. Poté se hmota uloží do polyethylenového obalu a nechá vyzrát nejméně 3 hodiny. Doporučujeme nechat odležet až 24 hod
- Skladujeme při běžné provozní teplotě (max.25°C), v případě správného uložení lze Montanu zpracovávat i v následujících 3 týdnech
- Složení: sušené mléko, cukr, glukózový sirup, stabilizátor E415, aroma, barvivo (E171)
- Alergie info: může obsahovat stopy lepku, suchého ovoce a výrobků z nich, vejce a výrobků z nich, arašídy a výrobky z nich, obsahuje mléko a výrobky z něj(včetně laktosy),suché skořápkové plody - mandle, vlašské ořechy.....sezamová semena a výrobky z nich
- Nutriční hodnoty ve 100g výrobku: 1608kJ-385kcal, tuky 0,4g z toho nasycené mastné kyseliny 0g, sacharidy 79,5g z toho cukry 73,5g, vláknina 0g, bílkoviny 14,7g, sůl 0,3g
receptura na výrobu jedlé krajky : Montana 60 g , voda pitná 45 g a 20 g 100 % tuku. Všechny suroviny vyšleháme po dobu 5 minut a necháme minimálně 2 hodiny odležet. Hmotu rozetřeme do formy a sušíme v troubě při teplotě 60 stupňů po dobu 80-90 minut. Po vychladnutí krajku vyjmeme a použijeme. Krajku doporučujeme navlhčit, aby dobře přilnula.
- Přiložený soubor 0.12 MB Stáhnout